Colon Hydrotheray

Detox and rejuvenate with our professional and discreet colonic hydrotherapy treatments

 

Engish txt

Speciale aanbieding:
Colon Hydrotherapie - € 49,50

Boek nu je behandeling en profiteer van deze laatste speciale aanbieding vóór 1 februari omdat ik stop met de behandeling.

 

Waarom stop ik? Vorig jaar heb ik mijn certificering voor Yin en Vinyassa Yoga afgerond en heb ik besloten me volledig te richten op Yoga en Ayurveda. Ik ben erg enthousiast om mensen te helpen met dit complete systeem van welzijn.

 

Ik hoop je snel te zien!

 
Colon Hydrotherapie


1 behandeling  - € 75,-
Cursus van 3 colon behandelingen met een leverzuivering  - € 195,
-

 

Colon Hydrotherapie is een alternatieve therapie die uw dikke darm reinigt middels een natuurlijke ontgiftiging. Colon Hydrotherapie kan uw immuunsysteem verbeteren. Mensen ervaren dat, nadat de volledige dikke darm met water is doorspoeld en daardoor is schoongemaakt, dat hun energie is toegenomen en de geest helderder is geworden.

 

De huid wordt zachter en de ogen worden hierdoor ook verbeterd. Het kan het gewicht helpen op peil te blijven, als u daarbij ook bewuster bent van gezonder voedsel. Ervaringen wijzen uit dat spanningen en hoofdpijnen na een behandeling zijn verminderd en het concentratievermogen is toegenomen. Het verwijdert afvalstoffen uit de dikke darm en dit kan helpen schadelijke bacterien uit het lichaam te verwijderen. Het staat het lymfatische stelsel in staat om doeltreffender te werken. Het darmstelsel absorbeert goede voedingsstoffen en water om de voedselbeweging in gang te zetten.

 

De darmen is ons reinigingssysteem en een goed dieet, lichaamsoefeningen, gecombineerd met een reiniging zijn voor onze gezondheid van groot belang. Schadelijke toxinen en afvalstoffen komen in het bloed terecht en hierdoor kan men zich moe en lusteloos voelen en is een begin van vele lichaamsklachten. Afvalstoffen brengen een harde laag in de darmen en dit leidt tot constipatie of harde ontlasting. Dit leidt tot allerlei gezondheidsproblemen zoals spastische darmen, diverculitis, slechte doorbloeding van de huid, hoge bloeddruk en spataderen, schimmels, parasieten, rugpijnen, moeheid, verminderd libido, astma en vele andere ziekten die door een slecht werkende darm veroorzaakt kunnen worden. In ons moderne leven krijgen we vaak te maken met teveel spanning, alcoholgebruik, fast food, roken, allerlei toxines en chemische stoffen Een darmreiniging is een van de meest heilzame behandelingen voor deze moderne tijd en een begin van een kwalitatief leven.

 

De behandeling
Een kalme stroom van gefilterd, geneutraliseerd en gesteriliseerd water circuleert door de dikke darm. Dit proces helpt bij het verwijderen van giftige afvalstoffen die zich jaren lang hebben kunnen opbouwen in de darmen. De methode is uiterst veilig en wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat dat voldoet aan alle strenge medische eisen in Amerika en is goedgekeurd door de 'FDA' (Federale Medical Assocation). Er zijn geen onaangename geuren tijdens de behandeling en de hygiene is van uiterst groot belang. De rectale buis die wordt gebruikt, is steriel en disposable. Een zich gekwalificeerde therapeut zal zich beschikbaar stellen terwijl u de behandeling ondergaat. In een luxe privekamer blijft uw waardigheid gehandhaafd. Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Voordat de behandeling kan worden ondergaan moet u eerst samen met de therapeut een intake-formulier invullen.

 

Hoeveel behandelingen?
De hoeveelheid behandelingen is voor ieder persoon verschillend. Eerst is er overleg met de therapeut en het is vereist om een intake-formulier in te vullen in verband met uw gezondheid. Indien er twijfel is omtrent medische klachten is het mogelijk om eerst persoonlijk advies te krijgen van een dokter waar wij nauw mee samenwerken. In het algemeen stellen wij 3 tot 6 behandelingen voor in een tijdsbestek van 4 weken. Daarna hangt het volledig af van hoe een persoon zich voelt.

 

Hoe veilig is het?
Onze uitrusting voldoet aan de hoogste eisen, goedgekeurd door de Federal Medical Association in America. Het is tevens grondig gecontroleerd door de Nederlandse waterautoriteiten. Wij gebruiken gesteriliseerd, gefilterd water, dat door enkele controlepunten gaat zodat bacterien nooit kunnen achterblijven in de machine of waterleiding. Alles is gesteriliseerd en wij maken gebruik van gespecialiseerde medische reinigingsmiddelen.

 

Voor en na de behandeling
Probiotic, die intenstinale ontgifting ondersteunt en die een gezonde darmfunctie bevordert, wordt ten zeerste aangeraden. De dag voor en vlak na de behandeling is een lichte maaltijd, een overvloed aan water en fruit aan te bevelen. Groentesoep of bouillon, kruidenthee en yoghurt kunnen u van goede dienst zijn.